Wil je graag zo snel mogelijk een grote spiermassa kweken? Maar weet je niet zeker hoe je dit het beste kunt aanpakken? Lees dan hier verder voor handige tips.

Fitness

Als je graag grote spiermassa wilt kweken, dan is sporten het meest belangrijk. Door te sporten verhoog je namelijk het testosterongehalte in je lichaam, en dit is belangrijk. Een hoog testosteron gehalte zorgt namelijk voor een grotere spiermassa. Zorg er dus voor dat je voldoende sport. Het heeft geen zin om maar twee keer per week te sporten, je moet echt bijna dagelijks naar de sportschool gaan. Met behulp van krachtsport kun je de productie van testosteron bevorderen. Je kunt dit het beste doen met veel herhaling en korte tussenpozen.

Eten

Daarnaast speelt je voeding een hele belangrijke rol. Door de juiste voeding te eten kun je namelijk het testosteron gehalte in je lichaam verhogen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je voldoende cholesterol binnen krijgt. Als het gaat on de aanmaak van testosteron, speelt cholesterol namelijk een erg belangrijke rol. Eet dus lekker veel vis, vlees en eieren. Ook is het belangrijk dat je voldoende zink binnen krijgt. Om testosteron te kunnen produceren hebben enzymen namelijk veel zink nodig.

Anabole steroïden

Sport je heel erg veel, en let je ook genoeg op je voeding? Maar lukt het je nog steeds niet om je spiermassa te vergroten? Dan kun je gaan denken over het gebruik van anabole steroïden. Anabolen zijn zeg maar de synthetische variant van het welbekende mannelijke geslachtshormoon testosteron. En zoals we net al zeiden, is testosteron belangrijk voor het vergroten van je spiermassa. Wil je weten wanneer je kunt zien of iemand het gebruikt? Dan raden aan om is het volgende artikel te lezen op op Menshealth.nl

Online

Wil je graag meer weten over het gebruik van anabole steroïden? Maar weet je niet waar je dit soort informatie kunt vinden? Neem dan eens een kijkje online op een website over spieren kweken en fitness.