Unstoppable van het bekende supplementen merk Dedicated Nutrition is een relatief nieuw begrip op de markt maar wordt nu al gezien als de sterkste pre-workout ooit! Deze pre-workout doet alles wat een sporter nodig heeft. Grenzen zullen worden verlegd met Unstoppable. Het verschil tussen Unstoppable en andere pre-workouts is dat er voor het eerste gebruik is gemaakt van Adaptogenic Stimulants. Hierdoor werkt het product beter als je jezelf tot het uiterste laat gaan. Hoe zwaarder je gaat trainen hoe beter het product dus te werk zal gaan en hoe meer profijt je er van zult hebben. In veel pre-workouts zit creatine, beta-aline, arginine en citruline, dit zit allemaal niet in Unstoppable. Dit is dus een sterke vernieuwing op het gebied van pre-workouts. Op het gebied van werking, ingrediënten en doseringen is Unstoppable dus totaal anders dan zijn concurrenten. Na ongeveer 30 minuten zal Unstoppable te werk gaan en je zal niet meer te stoppen zijn.  Hier is het supplement te vinden: http://www.supplementenfacts.nl/unstoppable-dedicated-nutrition/

The hype is real - dedicated nutrition

De eigenschappen van Unstoppable

Unstoppable zal je stimuleren en binnen korte tijd zorgen voor nieuwe persoonlijke records. Het zorgt voor een anti katabool effect en zal zorgen voor een uren lange pomp in de spieren. Het is een complete pre-workout die zal zorgen voor super veel energie, kracht en focus. De eetlust zal er niet van afnemen wat bij andere pre-workouts wel het geval is.

De ingrediënten van Unstoppable

Er zitten vele ingrediënten in Unstoppable die het product zo sterk maken, een daarvan is Trimethylgycine Nitrate. Dit is een wetenschappelijk bewezen ingrediënt dat een positieve werking heeft op atleten. Door middel van het toevoegen van nitraat aan Betaine worden de effecten nog eens versterkt. N-Carbamyl-Glutamate is een verbetering van Arginine en is tot 7,5 keer sterker dan Arginine. Glyerol Monostearate zorgt ervoor dat het water in de spiercel trekt en het er houdt, dit zorgt ervoor dat de ingrediënten die in Unstoppable zitten beter worden opgenomen. Dit stimuleert ook de hydratatie, vasculariteit  en de pomp.

Ook zal dit zorgen voor droge spieren in plaats van opgeblazen spieren. Andere belangrijke ingrediënten die in Unstoppable zitten zijn Cocoa-Drol, Astragin, Vitamine C, Adreno-Pump, Higenamine, Hordenine, Phospates, Epo-Drol, Caffeine Anhydrous, L-Norvaline en Ampheta-Thee.

Hoe werkt Unstoppable

Voor beginnende sporters is het aangeraden om één maatschep te gebruiken en deze  20-35 minuten voor het trainen in te nemen. Voor gevorderde sporters kunnen er ook twee maatscheppen in worden genomen, ook 20-35 minuten voor het trainen. Unstoppable wordt niet aangeraden voor mensen onder de 18 jaar. Wil je een goede review van het product? Bekijk dan onderstaande video.

Na 10 minuten zal je merken dat je goed gefocust zult zijn en je langzamer en dieper zult gaan ademen. Na 10 tot 20 minuten zal je merken dat je erg goed gefocust zult zijn en dat je zelfs kippenvel kunt krijgen. De ademhaling zal steeds dieper worden. Na 20 tot 30 minuten is je focus super scherp en zal je zin krijgen om te gaan trainen. Het geeft een goed gevoel voor je lichaam, de agressie zal toenemen en je zult steeds meer zin krijgen om te gaan trainen. Na 30 minuten zal Unstoppable van het merk Dedicated Nutrition pas echt beginnen en zal je merken dat je niet meer te stoppen bent.