afvallenWanneer je als man een buikomtrek hebt van meer dan 94 cm of als vrouw 80 cm dan heb je last van overgewicht en een dikke buik. Wanneer je een grote buikomtrek hebt door overgewicht, dan heb je meer kans op hart- en vaatziekten, kanker en diabetes. Hormonen die door buikvet worden aangemaakt kunnen zorgen voor ernstige lichamelijke klachten.

Indien je wilt afvallen en snel van buikvet wilt afkomen heeft het geen zin om ineens maar helemaal niets meer te eten. Dat kun je namelijk in een jojo-effect terecht komen. Dat wil zeggen dat zodra je lichaam weer eten krijgt dit omgezet wordt naar vet en je juist zult aankomen. wanneer je van je buikvet af wilt komen zul je het soort voeding moeten aanpassen dat je tot je neemt. Er is voedsel dat de buikvetopslag laat toenemen en voedsel dat buikvet verbrandt. Het is dus belangrijk om voor voeding te kiezen die de vetverbranding stimuleert viagra rezeptfrei preis.

Eet- en leefstijl aanpassen

Om rond de buik af te vallen dien je je eet- en leefstijl aan te passen. Je dient een eetpatroon aan te houden welke stabiel en regelmatig is. Suiker, granen en transvetten moet je zo veel mogelijk vermijden. Daarnaast dien je erop te letten dat je niet teveel geproduceerd voedsel eet. Maar wat is nu eigenlijk goed voedsel? Voorbeelden zijn groente, fruit, vis, eieren (al dien je wel op je cholesterol te letten), biologisch vlees en olie (alleen natuurlijke oli├źn zoals olijfolie en lijnzaadolie). Het wordt aangeraden om fruit vooral in de ochtend te eten. In fruit zitten namelijk natuurlijke suikers en je lichaam heeft de tijd nodig om deze te verbranden.

Bewegen

Wanneer je bewegen in combinatie ziet met buikvet dan denk je al snel dat je het beste buikspieroefeningen kunt gaan doen. Toch kun je beter kiezen voor bewegen in de vorm van wandelen en hardlopen. Het beste kun je eerst je overtollige buikvet verbranden en daarna overgaan op buikspieroefeningen.

Eiwitten zorgen voor snel afvallen en het buikvet neemt af
Kies voor een eiwitrijk dieet als je snel wilt afvallen en van je buikvet af wilt komen. Eiwitten zorgen voor een snelle vetverbranding en je hebt minder trek om tussendoor te gaan eten. Ga opzoek naar een eiwitrijkdieet dat bij je past.