Er zijn vele medicijnen die je zonder een recept kunt krijgen. Je gaat dan gewoon naar de apotheek of drugstore om ze te kopen. Heel gemakkelijk voor wanneer je de medicijn snel nodig hebt. Zo ook kun je Temazepam zonder recept krijgen, maar je hoeft helemaal niet naar de apotheek te gaan. Je kunt gewoon een online apotheek bezoeken en online je Temazepam bestellen.

Maar zoals vele andere medicijnen heeft ook Temazepam zijn voor- en nadelen. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van ze voordat je ze gebruikt. Je wilt namelijk dat de medicijn je helpt en niet dat het je negatief gaat beïnvloeden. Enkele voordelen van Temazepam:

  • Het vermindert angstgevoelens en ontspant de spieren zodat je gerust wordt.
  • De medicijn kan gebruikt worden om je te helpen in slaap te vallen en je rustig te maken tijdens een Psychose.
  • Het werkt 6 tot 8 uren zodat je de hele avond rustig kunt slapen.
  • Je kunt het in diverse vormen krijgen waaronder tablet, capsule zetpil en klysma.

Enkele nadelen van Temazepam:

  • Je mag het niet te vaak gebruiken. Als je dat doet, dan kun je er verslaafd aan raken.
  • Het is mogelijk dat je last krijgt van bijwerkingen zoals trager denken, spierzwakte, geheugenproblemen, verminderde co├Ârdinatie en in ernstige gevallen droge ogen, huiduitslag en nachtmerries.

Als je al medicijnen gebruikt, dan moet je nagaan of je Temazepam ook mag gebruiken, want als je het met sommige medicijnen mengt kan er een wisselwerking ontstaan. Ga niet achter het stuur zitten na inname en drink ook geen alcohol. Als je op deze dingen let, zal het zeker niet misgaan.