Voor altijd herinnerd als de drug van keuze tijdens de Oost-Duitse staat gesponsord doping-programma, orale Turinabol is een unieke steroÔde die niet langer wordt geproduceerd door een farmaceutisch bedrijf, maar verkrijgbaar is bij verschillende gerenommeerde ondergrondse laboratoria.

Hoewel het vooral herinnerd wordt om de Oost-Duitsers Olympische Spelen te laten domineren, blijft de steroÔde tegenwoordig een nuttige optie voor bodybuilders en andere atleten.

Net zoals Anavar, Turinabol is een steroÔde die opmerkelijke anabole kwaliteiten, maar minimale androgene trekken bezit. Het is ook niet gearomatiseerd, waardoor oestrogene bijwerkingen niet bestaan.

Met dergelijke eigenschappen is het geen wonder dat het medicijn veilig en effectief werd gebruikt in een klinische omgeving om te helpen bij het opbouwen en behouden van vetvrije massa bij patiÎnten, inclusief vrouwen en kinderen. Het medicijn werd geproduceerd door het Oost-Duitse farmaceutische bedrijf Jenapharm en werd de steroÔde naar keuze tijdens het Oost-Duitse dopingprogramma dat liep in de jaren zeventig en tachtig.

Jammer genoeg wegens de radioactieve neerslag van het schandaal werd het medicijn teruggetrokken en sindsdien niet wettig geproduceerd.

turinabol

Wat te verwachten van Turinabol

Geproduceerd door verschillende ondergrondse laboratoria in tabletvorm, is orale Turinabol over het algemeen duurder dan veel andere steroÔden. Gezien de prijs mag je verwachten dat het betere resultaten oplevert dan goedkopere alternatieven … maar je zult waarschijnlijk teleurgesteld zijn.

De waarheid is, als je op zoek bent naar een gemakkelijk te kopen, kosteneffectieve steroÔde om in massa te verpakken, dan zou je veel beter af zijn als je voor een Dianabol-cyclus kiest.

Wat is de aantrekkingskracht van Turinabol? Turinabol kan een goede optie blijken te zijn voor diegenen die gevoelig zijn voor bijwerkingen en zijn daarom op zoek naar een steroÔde die niet omzet in oestrogeen noch sterke androgene eigenschappen heeft. Maar zelfs met een dergelijke wensenlijst zullen velen in plaats daarvan kiezen voor Anavar, dat over het algemeen de voorkeur heeft.

Voor bodybuilding is een dosis van 60-80 mg per dag gedurende acht weken is een vrij gangbare keuze. De gebruiker kan een flinke groei van hoog kwaliteit weefsel na de cyclus verwachten als hij een goed trainingsschema volgt en een eiwitrijk / calorie-ophoogend dieet volgt.

Gezien zijn kwaliteiten, is Turinabol ook een populaire keuze voor het cutten en waarbij het doel is om spierweefsel te behouden tijdens de katabolische omgeving die wordt veroorzaakt door cardio en dieet.

Dankzij de Oost-Duitsers en hun nauwgezette administratie blijven de uitzonderlijke prestatiebevorderende effecten van Turinabol duidelijk. Om te illustreren, begon een vrouwelijke kogelstoter met 14 jaar voorafgaande schone training onder haar riem haar eerste dopingprogramma met drie cycli Turinabol gedurende het seizoen dat tussen 5-15 mg per dag bestond.

Voordat ze met de doping begon, had ze een redelijke persoonlijke beste prestatie van iets minder dan 18 meter, maar na haar drie Turbinabol-cycli brak ze het wereldrecord met een worp van 21,1 m, een gigantische winst voor iemand die al aan de vooravond was van haar genetisch potentieel!

Uit gegevens blijkt dat ze daarna verhoogde doseringen heeft gekregen, werkend tot 35 mg per dag, waardoor ze haar vorige beste kon overschrijden en 20,2 m kon gooien. Van belang, zelfs lang nadat ze haar dopingprogramma had stopgezet, had ze nog steeds een worp die ongeveer een meter verder lag dan haar vorige trainin zonder, wat aangeeft dat doping langdurige effecten heeft.

Bronnen

Turinabol ñ Wikipedia

Turinabol (T-bol) kuurtje bestellen? Voor je Begint Weet De Bijwerkingen, Het Schema En De Doseringen!

Oral Turinabol | Bodybuilding.nl Forum

Turinabol: effectieve ervaringen droge spiermassa maar moeilijk te verkrijgen

 

 

Turinabol stacken

Een vaak over het hoofd geziene kwaliteit van T-bol is het vermogen om SHBG-niveaus te verlagen. Om het uit te leggen, SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) is een eiwit dat zich bindt aan de geslachtshormonen androgeen en oestrogeen. Door het niveau te verlagen, kunnen we een omgeving creÎren waarin er een grotere hoeveelheid gratis testosteron is en een toename van andere steroÔden die u mogelijk gebruikt. Zoals je misschien hebt geconcludeerd, maakt dit Turinabol een effectieve keuze om te stacken met andere steroÔden.

PotentiÎle bijwerkingen

Zoals we al hebben besproken, converteert Turinabol niet naar oestrogenen, maar gerelateerde bijwerkingen zoals gynaecomastie is geen probleem. De winsten die je krijgt tijdens een Turinabol-cyclus hebben zijn droge spieren die vaak na de cyclus gehouden worden in tegenstelling tot tijdelijke, waterige gewichtstoename die vaak geassocieerd wordt met mensen die Dianabol nemen.

Het hebben van een laag androgeen profiel zorgt ervoor dat het onwaarschijnlijk is dat je veel last zult hebben van acne, vette huid, agressiviteit en versnelde kaalheid wanneer je alleen op Turinabol gebruikt, tenzij je bijzonder gevoelig bent.

Een vrij vaak voorkomende bijwerking van Turinabol zijn ongemakkelijke pijntjes, waarbij de onderrug, de kuit en de schenen bijzonder gevoelig zijn, wat vaak een training kan bederven. Een beproefd hulpmiddel voor het bestrijden van de pijn scheuten is aanvullen met Taurine, beginnend met 5 g per dag, maar bij veel vrouwen is een hogere dosis nodig. Zorg er ook voor dat je veel vocht drinkt.